www.Horgaszat.Com - Pontyhorgász-magazin - Online

A Dynamite Baits női teszthorgászai, a Holland Bianca és Lizette megkezdték a szezont ez elmúlt hétvégén, és mindketten meg is fogták az év első halait.

Bianca így írta le:

- Ez volt az első horgászatunk az idén, és nagyon-nagyon boldog vagyok, mert tavalyi betegségem miatt nehezen tudtam halat fogni, de ez a szépség visszaadott nekem minden bizalmat!

Queen of Mistery lake

A tó tulajdonosai, Hans és Silvana Vennegoor megkért, hogy én nevezzem el a halat, mivel én voltam az első, akinek sikerült megfogni ezt a gyönyörű tükörpontyot, és egyben ez az eddigi legnagyobb kifogott példány a tavukban.

Queen of Mistery lakeEgyébként ez a tó Hollandiában, Hengelo városnál található és az adottságaiból adódóan nincs benne sok nagy hal, de pont ezért teszi különlegessé az itteni horgászatot és ezt a gyönyörű halat. Ezért lett „Queen of Mistery Lake" a hal neve!


A kapás egy szem Pineapple & Banana 10mm Pop-Up golyóra érkezett ami Withy Pool előkén lett felkínálva. Ez etetésre egy komoly mixet készítettünk, melyben volt Red Krill 3mm-es pellet, CSL, őrölt tigrismogyoró, kendermag, kukorica, 10mm-es White Chocolate és Red-Amo bojli. Használtuk az oldódó bojlikat is, amiről bebizonyosodott, hogy tökéletes csali.

Queen of Mistery lakeLizette is megfogta az idei első halait, ami egy szép tükörponty és egy kis tokhal volt.

Lizette & Bianca

 

Szeretnél hozzászólni?
Kommenteld a cikket Facebook-oldalunkon!

 

Kommentelheted a Google Plus oldalunkon is!

 
FacebookTwitterGoogle bookmark