www.Horgaszat.Com - Pontyhorgász-magazin - Online

Az idén megjelent COMPACT MULTISPORT CAMERÁVAL a világ vezető horgászcikkgyártó cége a horgászok táborát célozza meg. A CM-1000 modellnéven elérhető újdonság egy könnyű, kis méretű, nagy felbontású HD sportkamera, amely a konkurencia hasonló termékeivel több tekintetben is felveszi a versenyt.

 

A Shimano belépett a sportkamerák piacára

A COMPACT MULTISPORT CAMERA kifejlesztése több év fejlesztőmunkát igényelt. A fejlesztéshez a Shimano egy teljesen új részleget hozott létre, amely Lifestyle Gear Division névre hallgat. A CM-1000 technikai paraméterei a következők:

A Shimano belépett a sportkamerák piacára 

Rendkívül nagy felbontást és magas szintű képtechnológiát alkalmaz, HD-minőségű filmfelvételeket készít, nagy fényerejű (F2.0-ás) objektívvel, amely a kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kiváló képminőséget biztosít. A szenzor 16 megapixel felbontású CMOS típus, hátsó megvilágítással, 1080p HD videofelbontással. 135°, illetve szuperszéles 180°-os látómezőt kínál, 90 fokos digitális elfordíthatósággal, amely lehetővé teszi a kamera tetszőleges felszerelhetőségét is. Mindössze 86 grammot nyom a mérlegen, kisméretű készülék (70X44X30 mm), zsebben szállítható, nem nagyobb egy csomag kártyánál! Kiváló vízhatlanság jellemzi, amely a horgászat során elengedhetetlen. 10 méterig víz alá is vihető, az IPX-8 szabványnak is megfelel. Fejlett csatlakoztatás és integrálhatóságot biztosít: WiFi-vel iOS és Android okostelefonokkal párosítható, illetve ezekkel távirányítású üzemmódban üzemeltethető.

A Shimano belépett a sportkamerák piacára A Shimano belépett a sportkamerák piacára A Shimano belépett a sportkamerák piacára

The CM-1000 sportkamera iOS 6.0 és Android 4.2 operációs rendszerrel kompatibilis, számítógépen Windows 7 és Mac OS és fejlettebb rendszereknél lehetőség nyílik a videó digitális szerkesztésére, amellyel az összes fent említett funkció kiaknázható.

 

A CM-1000 kamera már hazánkban is, a nagyobb horgászboltokban megvásárolható


További info: http://www.shimano-sportcamera.com

Szeretnél hozzászólni?
Kommenteld a cikket Facebook-oldalunkon!

 

Az idén megjelent COMPACT MULTISPORT CAMERÁVAL a világ vezető horgászcikkgyártó cége a horgászok táborát célozza meg. A...

Posted by Horgászat - www.horgaszat.com on 2015. április 24.

Kommentelheted a Google Plus oldalunkon is!

 

 

FacebookTwitterGoogle bookmark

Frank Pizon - A nádas hangjai

Trakker TV