www.Horgaszat.Com - Pontyhorgász-magazin - Online

A „Kolibri"cég közel 20 éve gyárt Európában felfújható halász, vadász és szabadidős célra felfújható gumicsónakokat. Minden kolibri termék megfelel a nemzetközi ICO / CD 6185, és a CE szabványnak. Bureau Veritas (Franciaország).

A Kolibri vállalat 1995 óta, működik, mint gyártó a piacon, így több éves tapasztalattal rendelkezik a gyártás, a minőség és szolgáltatás területén. A Kolibri gumicsónakok alapos minőségellenőrzésen esnek át, beleértve az alapanyagot a kiegészítő alkatrészeket és tartozékokat annak érdekében, hogy az ügyfél egy tökéletes gumicsónakot kapjon.


A Kolibri csak kiváló minőségű alapanyagokat használ. A szövet 5 rétegű PVC. Ez amellett, hogy nagy szakítószilárdságú számos más előnnyel jár. A hajó UV-álló, ellenáll a sós víznek, benzin és olajálló és hidegben is elég puha és rugalmas. A varratok lezárása modern nagyfrekvenciás hegesztéssel történik. Ez a módszer biztosítja az abszolút légzárást és a hosszú élettartalmát a varratoknak a gumihajókon. A gyártó védjegye rá van nyomtatva a ballonokra, ami garantálja minőséget. Minden modell CE-jelöléssel,megfelelőségi bizonyítvánnyal rendelkezik.

 

 

Videók:


Az Ön előnyei, ha a Kolibri gumicsónakot választja:

  • Minőségi termékek megfizethető áron
  • A modellek nagy terhelhetősége
  • Gyors megrendelés és szállítás
  • Kiváló ellenőrzött minőség
  • Termékgarancia

Minden gumicsónak alkatrész, gumicsónak felszerelés, kényelmi felszerelés pótlási lehetősége megoldott.


Csónakjaink színe alap esetben a zöld és a fehér. Rendelhető színek: KÉK, PIROS, FEHÉR, SÁRGA, TEREP, vagy ezek kombinálhatóak. A színes gumicsónakok iránt, érdeklődjön elérhetőségeinken.

Szeretnél hozzászólni?
Kommenteld a cikket Facebook-oldalunkon!

 

A „Kolibri"cég közel 20 éve gyárt Európában felfújható halász, vadász és szabadidős célra felfújható gumicsónakokat....

Posted by Horgászat - www.horgaszat.com on 2015. június 12.

Kommentelheted a Google Plus oldalunkon is!

 

 

FacebookTwitterGoogle bookmark

Frank Pizon - A nádas hangjai

Trakker TV