www.Horgaszat.Com - Pontyhorgász-magazin - Online

A krémes lágy ízek, a magvas bojlik és az igen büdös golyók között egész évben talál az Ön igényeihez igazodó csalit. Az eddigi tapasztalatok azt igazolják, hogy néhány ízfajta kifejezetten a hazai pontyok számára készült – több eredményes horgászat zárult már ezekkel a csalikkal.

 

Magnetic carp dippelt csalizó bojlik 120g
Méretek: 16-20mm
Ízesítések: Extreme Carp, Méz, Ananász, Eper, Eper-halibut, Banán, Kagyló, Amur drog, Halibu,t Méz-brandy, Frankfurti kolbász, Magic Sushi, Hidegvízi fűszer, Tutti-frutti, Fokhagymás, Almás-fahéjas, Robin Red, Csokoládé, Szilva-magic, Sajt, Frutti kolbász, Rákos, Májas, Fekete cseresznye, Vanilia.

A krémes lágy ízek, a magvas bojlik és az igen büdös golyók között egész évben talál az Ön igényeihez igazodó csalit. Az eddigi tapasztalatok azt igazolják, hogy néhány ízfajta kifejezetten a hazai pontyok számára készült – több eredményes horgászat zárult már ezekkel a csalikkal. A legjobb hallisztek, madáreledelek és tejproteinek kombinációja természetes adalékokkal, májjal, rákkal, kagylóval, csigával, betainnal és alga-adalékokkal tökéletes garancia a halfogásra. Könnyen felszívódó, nagyon jó minőségű, egyszerűen felhasználható bojli, ami biztosan elnyeri bizalmát. Bojlijaink 2 méretben, valamint 25 különleges ízesítésben kaphatók! A hatásfokot tovább növelhetjük, ha a dipben lévő csalit használjuk!

Magnetic carp dippelt csalizó pelletek 120g
Méretek: 9-14mm
Ízesítések: Extreme Carp, Méz, Ananász, Eper, Eper-halibut, Banán, Kagyló, Amur drog, Halibut, Méz-brandy, Frankfurti kolbász, Magic Sushi, Hidegvízi fűszer, Tutti-frutti, Fokhagymás, Almás-fahéjas, Robin Red, Csokoládé, Szilva-magic, Sajt, Frutti kolbász, Rákos, Májas, Fekete cseresznye, Vanilia.

A Magnetic Carp dippelt pelletek különleges ízesítésekben készülnek. A magas tápértékű, fehérjedús összetevőknek, valamint a speciális aromakombinációknak köszönhetően ezek a pelletek gyorsan és hosszú időn keresztül biztosítják az intenzív csalogató hatást. Oldódási idő mérettől és vízhőmérséklettől függően: 1-3 óra Pelletjeink 2 méretben, valamint 25 különleges ízesítésben kaphatók! A hatásfokot tovább növelhetjük, ha a dipben lévő csalit használjuk!

 

Magnetic carp bevonatos bojlik 20mm 100g
Ízesítések: The element ( -fűszeres, -halas, -édes), Extreme Carp, Májas, Ananász, squid & octopus, Méz, Fokhagymás, Eper, Kagyló.

Ez a bojli különleges süllyedő horogcsali, melynek külső felülete pordippel kezelve. Ez a dip vízbe érve igen attraktív.A benne található aminósavak és proteinek kioldódáskor gondoskodnak arról, hogy a közelben lévő nagy ponytok rátaláljanak a csalira. Mivel a horogcsali igen intenzív illatot áraszt, ezért csalogató hatása messze felülmúlja a normál bojlikat. Ha ilyen bojlit használunk, akkor már nem kell külön folyékony dippet, vagy más csalogatószerrel (pl. pasztával) kezelni a horogcsalit. Bojlijaink 2 méretben, valamint 8 különleges ízesítésben kaphatók!

 

CSICSERIBORSÓ DIPPELT 120G
Ízesítések: Eper, Méz, Fokhagyma, Kolbász, Kagyló, Hal.
A régi idők egyik elfeledett, de sokak által kiválónak tartott csalija. Magas energia, fehérje, növényi zsír, szénhidrát és rosttartalma miatt, a pontyok és amurok egyik kedvenc eledele. Mivel manapság elég ritkán használják, így az erősen horgászott vízeken is eredményes csaliként használható. Dióra emlékeztető édeskés íze van.


TIGRISMOGYORÓ DIPPELT 120G
Ízesítések: Eper, Méz, Fokhagyma, Kolbász, Kagyló, Hal.
Sok horgász szerint a ponty és amur horgászat egyik elengedhetetlen csalija a tigrismogyoró. Etetőanyagként és horogcsaliként is eredményesen használható.Mindenképpen az egyik legjobb választás a törpeharcsával vagy rákokkal vívott harcban.


Pop-Up Kenyér 40G
Ízesítések: Eper, Kagyló, Paprikás.
A nyári nagy melegben nem mindig a mélyvízben kell keresnünk a nagy halakat. Néha a vízfelszín közelében tartózkodnak a nagyobb pontyok, amurok. A száraz kenyérdarabkák vízbe érve megszívják magukat, térfogatuk megnő, lágyan lebegnek a víz felszínén, ilyenkor törekedjünk a természetes hatásra, minél kevesebb ólmozásra és finom szerelésre váltsunk használatakor. Kiváló Felhajtóereje miatt használhatjuk pop-up szerelékekhez is. A horogra tűzve és hajszálelőkén is kiválóan használható. Oldódási idö: 1-2 óra

Szeretnél hozzászólni?
Kommenteld a cikket Facebook-oldalunkon!

 

A krémes lágy ízek, a magvas bojlik és az igen büdös golyók között egész évben talál az Ön igényeihez igazodó csalit. Az...

Posted by Horgászat - www.horgaszat.com on 2015. június 24.

Kommentelheted a Google Plus oldalunkon is!

 
FacebookTwitterGoogle bookmark

Frank Pizon - A nádas hangjai

Trakker TV