www.Horgaszat.Com - Pontyhorgász-magazin - Online

Szabályzat

A Horgászat.Com - Online Horgászmagazin weboldalán (www.horgaszat.com) weboldalon magánszemélyek által feladott, horgászfelszerelések és horgászattal kapcsolatos hirdetések ingyenesen helyezhetők el, korlátlan mennyiségben.

Egyéb összefüggő termék, szolgáltatás a médiaajánlatban megjelent díjszabással és formában történhet.

Kifelé mutató hivatkozás (ideértve más weblap címének megjelenítését is) csak díjfizetés esetén engedélyezett.

Horgászat.Com - Online Horgászmagazin weboldalán (www.horgaszat.com) elhelyezett apróhirdetések, reklámok vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag a hirdetés feladóját vagy megrendelőjét terheli a felelősség.

A WEBLAND Hungary BT., mint a Horgászat.Com - Online Horgászmagazin üzemeltetője kizárja a felelősségüket mindazon károkért, amelyek a www.horgaszat.com oldalain elhelyezett anyagokból származnak, beleértve a harmadik félnek okozott károkat is, vonatkozik ez a www.horgaszat.com oldalain elhelyezett reklámokra és egyéb anyagokra is.

WEBLAND Hungary BT., mint a Horgászat.Com - Online Horgászmagazin üzemeltetője fenntartja a jogot arra, hogy üzletpolitikai érdekeinek figyelembevételével bizonyos eseteken visszautasítson hirdetési megrendelést, illetve ajánlatot.

Az oldal üzemeltetői fenntartják a jogot, hogy egyes szolgáltatásokat a későbbiekben fizetős szolgáltatásnak minősít vagy újra ingyenessé tesz. A korábban igénybe vett szolgáltatásokért visszamenőleg nem kér ellenszolgáltatást, díjtérítést.

WEBLAND Hungary BT., mint a Horgászat.Com - Online Horgászmagazin üzemeltetője a már felvett hirdetési megrendelések kapcsán semmilyen visszatérítést nem teljesít.

WEBLAND Hungary BT., mint a Horgászat.Com - Online Horgászmagazin üzemeltetője fenntartja a hirdetések törlésének és módosításának jogát az alábbi esetekben:

• megtévesztő információt tartalmazó hirdetés

• nem horgászattal kapcsolatos hirdető apróhirdetés

• jogsértést megvalósító hirdetés

• jó erkölcsbe ütköző hirdetés

• duplikált hirdetés

• abban az esetben, ha a tartalom technikai problémát okoz a szerveren, nem megfelelő formátumú, vagy nyilvánvalóan a fizetős szolgáltatások kikerülésére, kijátszására alkalmas

• ingyenesen feladott hirdetés kifelé mutató hivatkozást tartalmaz.

 

Szeged, 2013. május 20.