www.Horgaszat.Com - Pontyhorgász-magazin - Online

Már rég óta foglalkoztat egy gondolat, sajnos csak az ünnepek táján jut eszembe az, hogy élnek nálam sokkal nehezebb körülmények között emberek és megtehetném ugyan, hogy segítek, de valahogy a végén mindig passzívan feledésbe merül az „akció".

2013 karácsonya viszont máshogy alakult, kérlek, szánjatok pár percet eme pár sorra, ami talán megváltoztat, és arra sarkal, hogy ha módodban áll segíts másokon.

Már valamikor november közepén megkeresett JÁNOS-DEÁK TIBI barátom, hogy mit szólnék ahhoz, hogyha horgász adományokat gyűjtenénk szegény körülmények között élő gyerekek számára, akik hasonló „szerelemmel" tekintenek a sport horgászatra, egyszerűen csak az anyagiak szabnak határt a megvalósításhoz. Tibi felkért engem arra, hogy az engem támogató csali gyártó ( Karel Nikl ) és a gyerekek között legyek egy úgymond híd, ami elérhetővé teszi a srácok számára a termékei közül azokat, amikkel eredményesen cserkészhetők be a pontyok és az amurok. Örültem a felkérésnek egyben hatalmas nagy megtiszteltetésnek vettem! Ugyan akkor a felelősség is a vállamra került ezzel, nem szeretem volna csalódást okozni...

Teljes erő bedobással azonnal telefonálni kezdtem és hívtam jó barátomat és egyben a Nikl termékek forgalmazóját, Merényi Szabolcsot, hogy mi az ötlet és kértem a segítségét. Szabi azonnal igent mondott, és pár napon belül már utazott is Dombóvár felé egy igen tekintélyes gazdag csomag.

Az Igazán Boldog Karácsony

Hosszas egyeztetést követően 4 kis emberke került képbe, 3 fiú és egy 10 éves kislány. Magasan volt a léc, amit ugranunk kellett, hiszen mire is lehet szükség?

Privát adományokból rengeteg apró cikk, etető kosarak, úszók, előre kötött horgok, világító patronok, kapásjelzők stb. kerültek a szatyrokba. Igyekeztünk válogatni, hogy csak és kizárólag használható és jó minőségű termékek kerüljenek átadásra. Mindenkinek jutott egy horgászbot orsóval és rengetek horgász újság, amiből talán a szakirodalmat és a modern technika vívmányait is megtanulhatják...

Az Igazán Boldog Karácsony

Eljött a várva várt nap, és Komlón egy cukorka üzletben – hol máshol – pár szó után átadásra kerültek a csomagok. Sajnos a csapat egyetlen hölgy tagja nem tudott megjelenni, természetesen neki is eljuttattuk az ajándékokat. Az őszinte mosoly, amit kaptunk, feltöltött volna félvárosnyi embert, ezek a gyerekek igazán örültek és hálásak voltak azért, ami nekünk talán nem is olyan nagy erőfeszítés. A nagy siker és a jótékonyság jegyében Húsvétkor újra nyakunkba veszünk pár rosszcsontot, és próbáljuk majd biztosítani azokat az eszközöket, amikkel tartalmasan tölthetik el szabadidejüket a tóparton.

Az Igazán Boldog Karácsony

Köszönjük szépen a felajánlásokat, sokat segítettetek, és külön köszönet Tibi barátomnak, aki összefogta és koordinálta az eseményt!

Áldott Békés Karácsonyt kívánok Nektek!

Ulrich Gábor

Carpclub | Nikl team

Szeretnél hozzászólni?
Kommenteld a cikket Facebook-oldalunkon!
 

Kommentelheted a Google Plus oldalunkon is!

 
FacebookTwitterGoogle bookmark

Hirdetés