www.Horgaszat.Com - Pontyhorgász-magazin - Online

A Covert Pop-Up Hook Aligners XL egy rendkívül egyszerű módja az úgynevezett D-rig stílusú csali felkínálásnak. Az egyedi és ötletes szilikon kiegészítővel új utak nyílnak meg a lebegő és a kiegyensúlyozott csalik rögzítésére.

Kialakításánál fogva sokkal jobb „akadás" érhető el, mint egy hagyományos D- rig szerelékkel, mivel minden esetben megfelelő horoghelyzetet biztosít. Óriási előnye, hogy bármely előkezsinórhoz alkalmazható, legyen szó lágy fonott, bevonatos, merev monofil vagy fluorocarbon-ról szó. Egyszerűen és gyorsan használható, mivel nem kell mást tenni, mint egy hajszálelőke gyűrűvel együtt felfűzni az előkére és ráhúzni a horog szárára. Előnyös tulajdonsága, hogy ha esetleg a horog kicsorbul vagy eltörik, ismételten felhasználható. Strapabíró anyagánál fogva a kemény és erőteljes fárasztások során sem megy tönkre. Három különböző színben (áttetsző zöld, áttetsző barna, iszap szürke) és 10db-os kiszerelésben kerül forgalomba.

Covert Pop-UP Hook Aligners XL

1-2-es méretű horgokhoz, dupla lebegő, dupla kiegyensúlyozott vagy még akár hóember kombináció felkínálására is alkalmas.

Figyelem! A csomagolás hajszálelőke gyűrűt nem tartalmaz.

FacebookTwitterGoogle bookmark

Frank Pizon - A nádas hangjai

Trakker TV

Hirdetés