www.Horgaszat.Com - Pontyhorgász-magazin - Online

A Tempest V2 a Trakker Products 2014-ben debütált tavaszi-nyári újdonsága, amely a legendás hírű, korszakalkotó előd továbbfejlesztett változata. Az új sátor magában foglalja az előző Tempest minden tulajdonságát, beleértve további zseniális kiegészítésekkel.

 

Trakker Tempest V2 Bivvy

A V2 rudazata teljesen megújult, ennek köszönhetően a 16mm-es átmérővel rendelkező merevítők még erősebbek és stabilabbak lettek, valamint egy diszkrét, kopásálló fekete eloxált bevonattal látták el őket.

Trakker Tempest V2 Bivvy

A fenséges megjelenés részét képezik még a kotyogásmentes zipzárak, és a továbbfejlesztett strapabíró és vízlepergető AQUATEXX anyag, amely még jobban ellenáll a sokszor mostoha időjárási körülményeknek. A Trakker Products a Tempest megalkotásával egy új fejezetet nyitott a sátrak történetében. A fejlesztők a design és funkcionalitás tekintetében egy következő szintre léptek a megalkotásával. A forradalmian új, szabadalmaztatott patent rendszer segítségével szinte pillanatok alatt, rendkívül gyorsan, minimális erőfeszítés nélkül felállítható. A zseniális tervezésű oldalfalainak köszönhetően maximálisan kihasználható a belterülete.

Trakker Tempest V2 Bivvy

A lecsatolható első panel (zárható szúnyoghálóval), a tépőzáras hátsó szellőző természetesen mind-mind a maximális komfortot szolgálja. Ultra erős kialakításánál fogva még a legnagyobb viharnak, a legmostohább időjárási körülményeknek is ellenáll. Stabilitását még inkább fokozza az első részére szerelhető két 94cm-es hosszúságú viharkaró rudazat (Quickstick) Magas használati értékét még inkább kiemeli, hogy az erős, strapabíró és vízlepergető AQUATEXX (Trakker saját fejlesztés) anyagból készült.

Trakker Tempest V2 Bivvy

A sátor alap tartozéka a tépőzárral ellátott első és hátsó szúnyoghálós szellőzőnyílások, vastag aljzat, kettős zipzárral felszerelt, szúnyoghálóval és szerelt „ajtó”, a nagy teljesítményű leszúró cövekek, a két 91 cm-es viharkaró és a hordtáska.

Trakker Tempest V2 Bivvy

Egyszemélyes változatban, pontos varrási illesztésekkel, egy életre szóló minőségben kerül forgalomba. Külön opcióként téli ponyva is vásárolható hozzá.


Méret
Magasság: 140cm
Szélesség: 270cm
Hosszúság: 240cm
Szállítási méret: 134cm x 24cm
Súly: 7,5kg

Ajánlott fogyasztói ár: 239.990,-Ft

Megvásárolható a nagyobb horgászboltokban, vagy megrendelhető a Pontycentrum Magyarország webshopból.

Webshop megtekintéséhez kattintson ide >>>

 

VIDEÓ

Szeretnél hozzászólni?
Kommenteld a cikket Facebook-oldalunkon!

 

Kommentelheted a Google Plus oldalunkon is!

 

 

FacebookTwitterGoogle bookmark

Frank Pizon - A nádas hangjai

Trakker TV

Hirdetés