www.Horgaszat.Com - Pontyhorgász-magazin - Online

A termékbemutató írások között, nagyon kevés arányba mutatnak be táskákat, vagy egyéb kiegészítőket. Egy etetőlapát, ágy, vagy egy táska, ugyan nem visz sikerre közvetlen, de a komfort érzetünket nagyban növelheti, és hatékonyabb horgászatot eredményez. Természetesen sokaknak ez nem annyira fontos, de én nem is azoknak a horgászoknak szeretnék prezentálni.

Az a horgász, akik ügyel a kiegészítőkre, az nagy valószínűséggel rendbe is tartja a táborát a vízparton. Aki a táborát rendben tartja, az a környezetére is figyelni fog, és aki a környezetére figyel, az a halak védelmére is oda fog figyelni. Fenntartom, lehet téves a logikám, de én még is hiszek ebben, és ezeknek a horgászoknak szeretném bemutatni a K-karp Pioneer Hard Carryall táskát.

Minőségi táska igényes horgászoknak. Kkarp - Pioneer Hard Carryall

Méretei 62 cm széles, 31 cm mély, és 42 cm magas. Ezekből a méretekből azt gondolom, mindenki el tudja képzelni a táska adottságait. Ami számomra nagyon pozitív első látásra, az az alsó és felső anyagszerkezet. Merev kialakítású fekete szövettel borított az anyagrész, ami nagyon jól tisztíthatóvá teszi a táskát. Mindannyian találkoztunk már olyan esettel, amikor a táskánkat le kellett rakni a sárba, mert a sátorállításig egyszerűen nem volt lehetőségünk olyan helyre tenni eszközeinket, ahol tisztán maradhat. A Pioneer Hard Carryall-el ez nem okoz fejtörést, mivel egy nedves szivaccsal nagyon könnyen megszabadulhatunk a táskánkra száradt sártól, és hamar nyoma se lesz az anyagon a szennyeződésnek. Említettem a merev szerkezetet, ez a merevség jellemzi az egész táska kialakítását is, mert az oldalaiban belső kis zsebecskék merev fém rudakat rejtenek, ami rettentően biztonságos környezetet eredményez. Nyugodtan elhelyezhetjük és szállíthatjuk a táskában a félve őrzött eszközeinket.

Minőségi táska igényes horgászoknak. Kkarp - Pioneer Hard Carryall

Minőségi táska igényes horgászoknak. Kkarp - Pioneer Hard Carryall

Másik nagyon fontos szempont egy tároló kiegészítőnél a varrás, és cipzár minősége. A képeken is jól látszik a vastag, masszív cipzár rendszer, ami ráadásul csúszásmentes cipzár kocsi-val van ellátva. A varratok erős cérnával készültek, megfelel a legkritikusabb elvárásoknak is.

Minőségi táska igényes horgászoknak. Kkarp - Pioneer Hard Carryall

Minőségi táska igényes horgászoknak. Kkarp - Pioneer Hard Carryall

A vállpánt kialakításában a kényelem is nagy szerepet játszott. Jól látszik a párnás megoldás a vállpánton, és mivel rugalmas a kialakítása, elkerülhető az anyag repedése is. Sajnos ezt konkrétan már megtapasztaltam más nagy márkájú táskánál, ezért számomra ez a megoldás már csak ezért is figyelemfelkeltő.

Összességében elmondható hogy egy nagyon korrekt termékről van szó, tisztán mutatja a K-karp szemléletét a gyártásban. Magas minőség korrekt áron.

A termék megvásárolható a damil.hu oldalán.

Írta és fényképezte : Vitéz Zoltán
Grafika : Vitéz Zoltán

Szeretnél hozzászólni?
Kommenteld a cikket Facebook-oldalunkon!

 

A termékbemutató írások között, nagyon kevés arányba mutatnak be táskákat, vagy egyéb kiegészítőket. Egy etetőlapát, á...

Posted by Horgászat - www.horgaszat.com on 2015. április 20.

Kommentelheted a Google Plus oldalunkon is!

 
FacebookTwitterGoogle bookmark

Frank Pizon - A nádas hangjai

Trakker TV

Hirdetés