www.Horgaszat.Com - Pontyhorgász-magazin - Online

A DAM D-Zent pontyozó botok kitűnnek a hagyományos pontyozó botok közül. Ez köszönhető a speciális anyaghasználatnak és gyűrűzésnek. A bot test 24T és 30T alapanyagok keverékeiből lettek készítve. Mint a bot szerkezeti képén is látszik a carbon szövetek különböző szálirányban lettek elhelyezve szendvics szerkezetben.

 

A bot teljes hosszában dolgozik, miközben fárasztjuk a halunkat, ezzel könnyítve meg a dolgunkat, hiszen így a terhelés a bot teljes hosszában oszlik el ami jelentősen csökkenti az erős nagytestű halak gyors irányváltásai közben fellépő hatalma ershatásokat.

A bot gyűrűzése „Angol” rendszerű, azaz nagyméretű (a keverő gyűrű 50mm-es), és kifejezetten a távdobásokhoz lettek kifejlesztve, azaz jól tűrik és nyelik el a nagysebességgel kifutó fonott zsinór, vagy monofil damil által keltett magas hőmérsékletet.

A jó hőelvezetés lényeges, mert a magas hő károsítaná a zsinórt és a gyűrűt is. A bot különleges formájú, erősített orsótartóval van felszerelve, ezzel biztosítva az erős kapcsolatot a bot-orsó és horgász között. 

Ugrás a webshopba >>>

Szeretnél hozzászólni?
Kommenteld a cikket Facebook-oldalunkon!

 

A DAM D-Zent pontyozó botok kitűnnek a hagyományos pontyozó botok közül. Ez köszönhető a speciális anyaghasználatnak és...

Posted by Horgászat - www.horgaszat.com on 2015. július 19.

Kommentelheted a Google Plus oldalunkon is!

 
FacebookTwitterGoogle bookmark

Frank Pizon - A nádas hangjai

Trakker TV

Hirdetés