www.Horgaszat.Com - Pontyhorgász-magazin - Online

A NAN'O CARP zsinór kifejezetten a pontyozó horgászat igényeit figyelembe véve készült. Nyúlása kontrollált, így nagy dobótávolság mellett is gyorsan közvetíti a kapást. Bevonatának köszönhetően egyedülálló a kopásállósága.

O'Reel NANO zsinórok

Alacsony memória és rendkívül magas szakítószilárdság jellemzi. A NAN'O CARP zsinór teljesen vízálló és ellenáll a nap UV sugarainak. A zsinór tökéletes választás mind feeder mind fenekező bojlis horgászathoz.

O'Reel NANO zsinórok

OREEL NANO FLUO 300M Fluocarbon bevonatos univerzális szuper-zsinór. Lágy, kontrollált nyúlású, könnyen kezelhető, ugyanakkor bevonata kellő kopásállóságot ad az amúgy rendkívüli szakítószilárdság mellé. Folyó- és állóvízben egyaránt használható. Bevonata és kellemes, áttetsző szürke színe közel láthatatlanná teszi. Ez a tulajdonsága például a balin-pergetésénél, vagy a félénk nagytestű pontyok esetében nélkülözhetetlen, de minden más halfaj célbavételénél tekintet nélkül az alkalmazott módszerre, nagyon előnyös.

 

O'Reel NANO zsinórok

Prémium alapanyagból készült co-polimer univerzális hor-gász zsinór, fenekező és úszós horgászatra. A zsinór víztiszta színű, alacsony memóriájú. Az UV és a kopásvédő bevonat, garantálja a zsinór hosszú élettartamát, közepesen lágy alapanyaga miatt, jól tompítja a fárasztáskor keletkező hirtelen erőhatásokat. A zsinór 150m-es és 300m-es kiszerelésben vásárolható meg.

 

O'Reel NANO zsinórok

A hazai piaci választék kiemelkedő darabja. Közepes keménységű, kontrollált nyúlású zsinór, így nagy dobótávolság mellett is gyorsan közvetíti a kapást feeder spiccre. PPE bevonatának köszönhetően egyedülálló a kopásállósága. A zsinór csekély memóriával rendelkezik, ennek ellenére szakító-szilárdsága rendkívül magas. Fénytörése megegyezik a vízével, így szinte láthatatlan a víz alatt.

Magyarországon forgalmazza: www.eurostar.hu

Szeretnél hozzászólni?
Kommenteld a cikket Facebook-oldalunkon!

 

A NAN'O CARP zsinór kifejezetten a pontyozó horgászat igényeit figyelembe véve készült. Nyúlása kontrollált, így nagy...

Posted by Horgászat - www.horgaszat.com on 2015. szeptember 28.

Kommentelheted a Google Plus oldalunkon is!

 
FacebookTwitterGoogle bookmark

Frank Pizon - A nádas hangjai

Trakker TV

Hirdetés